Opskrift på rabarber/hvidchokolade/marcipan Brownie:
100 gr. Smør
100 gr. Hvid chokolade
2 æg
75 gr. Sukker
50 gr. Mel
1 knivspids salt
50 gr. Hakket hvid chokolade
50 gr. Rabarber små skiver
50 gr. Revet marcipan
Smelt som med hvid chokolade over et vandbad. Pisk æg,
sukker og salt sammen. Vend smør/chokolade massen i. Vend hk chokolade,
marcipan og rabarber i dejen. Bages i kageform 18 x 26 cm i midten af ovnen ved
180 grader i 25 min.
Chokolade Brownie:
100 gr. Smør
200 gr. Sukker
2 Æg
1 ½ tsk Vaniliesukker
60 gr. Hvedemel
½ tsk bagepulver
1 ½ spsk. Kakao
Evt hakket nødder
Smør og sukker piskes, æg tilsættes et ad gangen. Tørre ingredienser
tilsættes og piskes godt sammen. Dejen hældes i bageform (ca 18 x 26 cm) kagen
bages i midten af ovnen 20-30 min ved 175 grader.